Opinie i zgłaszanie błędów

Czy mogę wyłączyć dołączanie zrzutu ekranu do zgłoszenia błędu w Empatyzerze?

Krótka odpowiedź

Tak. Formularz zgłoszenia błędu w Empatyzerze może zawierać zrzut bieżącego ekranu, ale przed wysłaniem możesz go odznaczyć.

Sprawdź, co widać na ekranie, na przykład rozmowę z Em albo czyjeś imię i nazwisko, i odznacz zrzut, jeśli nie chcesz go wysyłać. Nadal możesz opisać problem własnymi słowami, a do zgłoszenia mogą i tak zostać dołączone informacje techniczne o tym, gdzie wystąpił.

Inne sformułowania pytania

  • zgłoszenie bez zrzutu ekranu
  • jak odznaczyć zrzut ekranu
  • czy zgłoszenie zawiera mój ekran
  • prywatność zrzutu ekranu w zgłoszeniu

Ta odpowiedź w formacie Markdown

Szukaj w pytaniach

Wpisz co najmniej 2 znaki.